Jacquemus Holiday Campaign

Jacquemus Holiday Campaign



Η Jacquemus αποκάλυψε μια κλεφτή ματιά στην επερχόμενη καμπάνια του για τις γιορτές του 2023, χωρίς κανέναν άλλο από το μοντέλο Kendall Jenner - αν και το επίκεντρο είναι το πίσω μέρος της Kendall Jenner.

Η μάρκα πείραξε την καμπάνια στο Instagram, μοιράζοντας μια εικόνα της Jenner στολισμένης με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και φαινομενικά au naturel, συνοδευόμενη από τη λεζάντα, "GUIRLANDE with @kendalljenner, Η εορταστική συλλογή, έξω αύριο!" Με την ονομασία "GUIRLANDE", η καμπάνια παρουσιάζει μια σειρά από έτοιμα σύνολα και αξεσουάρ, ιδανικά για ντύσιμο και δώρο.

Η συλλογή μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ποικιλία εορταστικών ενδυμάτων για πάρτι, συμπεριλαμβανομένων ρόμπων από κουρτίνες, λαμπερά φορέματα και must-have τσάντες, όλα εμπλουτισμένα με μια εορταστική πινελιά στις χαρακτηριστικές σιλουέτες του Jacquemus. Μια αστραφτερή χρωματική παλέτα από ασημί και χρυσό, που συμπληρώνεται από πινελιές κόκκινου, πράσινου πεύκου και λευκού, κυριαρχεί στη συλλογή. Εορταστικά υφάσματα όπως σατέν ταφτά, γυαλιστερό lurex και ζεστοί ιδρώτες προσθέτουν στην εποχιακή γοητεία.

Τα αξεσουάρ τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας, με κρίκους περιποίησης Jacquemus, μενταγιόν με καμπάνα, χρυσές μπαλαρίνες, μαύρες σουέτ μπότες και ασημένιες γόβες. Κλασικές τσάντες όπως η Chiquito εμφανίζονται σε πλήρες ασημί δέρμα με διακοσμητικό διάκοσμο, ενώ το Bambino έρχεται σε βαθύ πράσινο βελούδο και χρυσό δέρμα.

Αυτή η τελευταία καμπάνια ακολουθεί την προηγούμενη κυκλοφορία του Jacquemus "LE CHOUCHOU", που παρουσιάζει την Gigi Hadid με ρούχα σε σχήμα μπάλας. Στη συνέχεια, η μάρκα παρουσίασε ένα νέο πορτοκαλί χρώμα για την περιζήτητη συνεργασία της με τη Nike, με τη σιλουέτα JF1 μαζί με μια επιλογή από έτοιμα ρούχα.

Εξερευνήστε την παρακάτω καμπάνια και επισκεφτείτε τον ιστότοπο Jacquemus για να αγοράσετε τη συλλογή.



Jesters Gender Game

Jesters Gender Game

RAINS SS24

RAINS SS24